Karin Smulders Meubelstoffeerderij

Atelier
Modern
Klassiek
ReferentiesContactMerkenOnderhoudAdvies

Advies, offerte & vervoer
ADVIES, OFFERTE & VERVOER

Meubelstoffeerderij Karin Smulders komt bij u aan huis voor een uitgebreid advies en eventuele offerte voor uw meubel. Ik bespreek graag met u de verschillende mogelijkheden die er zijn en geef een advies om tot een zo optimaal mogelijk eindresultaat te komen.

In een klein gedeelte van de werkruimte aan de Poeijersstraat vindt u een ruim assortiment staalboeken met stoffen en leer. In verschillende prijsklassen, mate-rialen, dessins en structuur. U kunt daar een of meerdere stoffen of leer kiezen die passen bij uw stoel of bank.

Wanneer er een of meerder staalboeken zijn die u geschikt acht voor uw meubel, mag u deze mee naar huis nemen. Dit om in uw eigen omgeving de stoffen nog eens te bekijken. U kunt op deze manier zien of de stof past bij de rest van uw interieur. (zoals bijvoorbeeld andere meubels en gordijnen en vloer)

Als er een stof is waar u tevreden over bent kom ik bij u langs voor het maken van een offerte.

Het is ook mogelijk om een grove prijsindicatie te krijgen per e-mail. In dit geval ontvang ik graag een aantal foto’s. (van zowel voor/achter en zijkant van het meubel). Dit indien mogelijk aangevuld met afmetingen en de staat van het binnenwerk van het meubel.

Elke offerte die Meubelstoffeerderij Karin Smulders maakt is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Indien u akkoord gaat met de door ons gemaakte offerte en uw meubel dus bij Meubelstoffeerderij
Karin Smulders laat stofferen is het vervoer van uw meubelstuk naar en van het atelier geregeld geheel kosteloos. (voor particulieren.)