Karin Smulders Meubelstoffeerderij

Atelier
Modern
Klassiek
ReferentiesContactMerkenOnderhoudAdvies

REFERENTIES

"DOEN"
Thomasse Interieurbouw & Verhuur BV - Willem Thomasse

Stoffeerderij Karin Smulders mogen wij al jaren tot onze vaste stoffeerderij rekenen. De door ons gestelde eisen aan de bekleding van div. meubels en interieuronderdelen worden door Karin geheel uitgevoerd. De vele varianten die in de interieurbouw voorkomen worden, dankzij haar geweldige vakmanschap, tot op het naadje uitgevoerd. Voor eenieder die gebruik wil maken van haar kennis en vaardigheid kunnen wij alleen maar zeggen: “ DOEN ”

BETROKKENHEID EN KWALITEIT
Yksi - Leonne Cuppen

Karin is al minstens 15 jaar onze huisstoffeerder. Voor zowel het stofferen van meubels van de vaste collectie van Yksi alswel maatwerk voor particulier en bedrijf. Betrokkenheid, kwaliteit, het samen uitpuzzelen voor de beste oplossing en op onmogelijke momenten klaarstaan maakt onze samenwerking uniek.

VAKMANSCHAP IS OOIT VER TE ZOEKEN
Van Eijk Persoonlijk Woonadvies - Ingrid Everstijn

Van Eijk Persoonlijk Woonadvies heeft vakmensen in huis die alleen voor een perfect resultaat gaan. Er zijn soms wensen van een klant, waar we zelf de mensen en de kennis niet voor in huis hebben. Karin Smulders neemt voor ons het deel over waar zij het beste in is. Het herstofferen van zitmeubelen. Tal van meubelstoffen ondersteunen de wens van de klant. Zij heeft liefde voor haar vak. Naar onze mening is dat de beste tool om succesvol door te kunnen.

TIV
Yksi
van Eijk