Karin Smulders Meubelstoffeerderij

Atelier
Modern
Klassiek
ReferentiesContactMerkenOnderhoudAdvies

HET ATELIER

Meubel stofferen is een prachtig ambacht, en heeft verschillende facetten in zich. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan binnen verschillende bedrijven, ben ik vanuit mijn passie voor dit vak in 1994 mijn eigen bedrijf gestart.

Ik vind het belangrijk om te laten zien hoe er binnen mijn bedrijf wordt gewerkt. Daarom heeft het atelier een open karakter. Wanneer u binnenkomt, kunt u in één oogopslag de hele werkplaats overzien. U bent dan ook van harte uitgenodigd om het gehele stoffeerproces, “van oud naar nieuw” in zijn verschillende facetten te komen bekijken.

Meubelstoffeerderij Karin Smulders is op een centrale, goed bereikbare plek in Eindhoven, stadsdeel Tongelre gehuisvest. Al sinds de begintijd werk ik in en vanuit een karakteristiek, klein, maar prettige werkplaats/ atelier.

In een klein gedeelte van de ruimte vindt u een ruim assortiment staalboeken met stoffen en leer. In verschillende prijsklassen, materialen, dessins en structuur. U kunt daar een of meerdere stoffen of leer kiezen die passen bij uw stoel of bank.
In deze variaties aan stoffen en leer zijn diverse gerenommeerde merken vertegenwoordigd, zoals Hulshof, Ohmann, Alcantara, JAB, Romo, De Ploeg, Kvadrat en nog vele andere merken.

Wanneer u er voor kiest om uw meubelstuk zelf te gaan stofferen staan we u graag met raad te woord en kunt u bij ons ook terecht voor stoffen en vulmaterialen.